Každou bramboru osobně několikrát vezmeme do rukou, než se dostanou na váš stůl.
Brambory jsou společně s pšenicí a rýží nejvýznamnější zemědělské plodiny. Obsahují mnoho důležitých minerálních látek a významné množství kyseliny citrónové a vitamínů.
Pěstujeme výhradně podzimní brambory, které následně uskladňujeme v termokrechtu, kde mají ideální klima. Vydrží tak mnohem déle ve vysoké jakosti a bez klíčků.
Pěstujeme brambory žluté i červené. Žluté brambory jsou varný typ B, který je vhodný jako příloha, do gulášů, polévek nebo například ke smažení. Červené brambory více odpovídají varnému typu A, který je vhodný na vaření ve šlupce nebo do bramborových salátů.
Dbáme na to, aby naše brambory byly kvalitně chráněny před škůdci a chorobami.
Pokud máte zájem o koupi brambor, podívejte se na naše skladové zásoby a ceník.